Konkurrencer

Vind Darling Don't Dances debutplade

Skrevet af Redaktionen

Den aarhusianske støjrockkvartet Darling Don't Dance udgiver 26. marts deres debutalbum, og det kan du skam vinde. Her.

Coveret til City Ghosts

I 2009 udgav aarhusianske Darling Don”t Dance deres debut-ep, Bare Frames, og støjrock-kvartetten er nu klar med debutpladen City Ghosts, som udkommer 26. marts.

Musikken er kendetegnet ved skramlede lo-fi-guitarer, eksplosiv trommeføring og dybe basgange, der sammenlagt lader reminiscenser fra de sene 80″ere og start-90″erne. Oven på det agerer en både poppet, punket og uskyldig vokal, og det er da også den amerikanske producer John Agnello (Dinosaur Jr., Sonic Youth, The Kills, slots machine online The Breeders m.fl.), der har mikset pladen.

Du kan få fingrene i en ud af fem udgaver af City Ghost, som Undertoner har fået råderet over, hvis du kan svare på følgende latterligt lette spørgsmål. Send dit svar senest 1. april, og håb på det bedste.

Konkurrencen er afsluttet, og vi finder vinderne snarest.

Skriv et svar