Nyheder

Det svenske label Ingrid udgiver første album

Nystartet svensk pladeselskab annoncerer deres første udgivelse Ingrid Volume 1, der udkommer den 21. april.

De svenske stjerner, som gemmer sig bag det nystartede pladeselskab Ingrid, har nu givet detaljer om deres første plade, Ingrid Volume 1. Pladeselskabet er dannet i ånden om at forene musik i et kreativt forum. Ingrid udtaler selv: »Ingrid plans to offer a home for the new guard of musicians and artists. The opportunity for creation, collaboration, and compilation sonically and visually, Ingrid will provide in an unadulterated space.«

Ingrid Volume 1 er en kompilering, der indeholder forskellige bidrag fra navne som Lykke Li, Miike Snow, Peter Bjorn and John og resten af pladeselskabets medlemmer. Albummet kommer på gaden i forbindelse med Record Store Day den 21. april. Som forsmag på Ingrid Volume 1 er der nu lagt et kort mix ud af de 15 sange, mixet kan høres her. Yderligere kan du også lytte til Andrew Wyatts track “It Won’t Let You Go”, der også kan findes på pladen.

Numrene på Ingrid Volume 1 er:
01. Lykke Li: “Come Near”
02. Hortlax Cobra: “Berlin”
03. MtheM: “River”
04. Coco Morier: “Afterlife”
05. Karlsson & Winnberg: “Hearts Beating Weak” [ft. Little Majorette]
06. Les Big Byrd: “Streams of Unconsciousness” [Tomassey 101 Skulls Versoin]
07. Smile: “Clean Gloves, Dirty Hands”
08. Andrew Wyatt: “It Won’t Let You Go”
09. The Chinamen: “Two Klump”
10. Yttling Jazz: “Cuban Lips”
11. Peter Morén: “Say My Name”
12. Little Majorette: “Taken Back”
13. Electrocute: “My Tube Top”
14. Max Von Sydow: “Le Bateleur”
15. Starlight Serenaders: “Summer Drone”

For mere info, se Ingrids hjemmeside.

Om skribenten

Josephine Lau Jessen

Biografi:
Jeg har en forkærlighed for melankolsk rock og en særlig hang til syre-rock fra 70'erne. Min musiksmag spænder bredt, men bliver ofte bidt af god instrumental musik med en supplerende intens vokal. I perioder har nordisk musik, især folk, fyldt meget. Jeg bliver tit fanget af musik, som formår at skabe et specielt univers, man som lytter kan sætte sig ind i. Genremæssigt er jeg ikke kræsen, elektronisk, indie-rock, shoegaze og støjrock er dog blandt favoritterne.

Fem favoritalbums:
Radiohead: In Rainbows
Erykah Badu: Worldwide Underground
Mugison: Lonely Mountain
The Smiths: The Queen is Dead
Pink Floyd: Dark Side of the Moon

Skriv et svar