Nyheder

Father Figure Records udgiver franske Mermonte

Skrevet af Mia Ravn Bach

Pladeselskabet Father Figure Records har signet det 10 mand store franske foretagende Mermonte. Den selvbetitlede udgivelse ser dagens lys 7. maj, og indtil da kan du gratis hente bandets førstesingle.

Det danske pladeselskab Father Figure Records har signet det 10 mand store franske band Mermonte. Frontmanden Ghislain Fracapane optog den selvbetitlede debut tilbage i 2010 sammen med sit følge, der tæller både to trommeslagere, percussion, cello, violiner og hele tre guitarister samt masser af fællessang.

Genremæssigt er det franske foretagende en smule svært at definere, men ifølge bandet selv placerer de sig mellem jazz, mathrock, postrock og pop, hvor inspirationskilderne tæller blandt andet Efterklang og Tortoise.

Den første single “Monte” kan hentes gratis, og selve albummet bliver udgivet under en Creative Commons-licens, der gør det muligt at dele musikken på et ikke-kommercielt niveau uden at agere ‘kriminel’.

Mermonte udkommer digtalt og på vinyl 7. maj.

Lyt nedenfor til bandets førstesingle “Monte”:

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar