Konkurrencer

Forårsrengørings-konkurrence med masser af plader

Brian Eno anno ca. 1974
Skrevet af Redaktionen

Hjælp Undertoners chefredaktør med at rydde op til foråret, og deltag i konkurrencen om en stor stak lp’er og cd’er med bl.a. Larsen & Furious Jane, The New Spring, Brian Eno og Mikael Simpson.

Snevejr afløser høj sol, så de dobbeltsidede lungebetændelser står i kø for at indtage dit legeme. Du har allerede stillet både ur og havestole frem og begyndt at skele til dine snavsede vinduer. Med andre ord står foråret for døren.

Og forår betyder naturligvis oprydning. Nye begyndelser, rene tavler og opryddede værelser. Bare ærgerligt, at der hjemme hos chefredaktøren står så høje stakke af plader, at hverken havestol eller bornholmerur kan stilles frem.

Brian Eno anno ca. 1974

Derfor en forårskonkurrence, hvor tre heldige vindere får del i lp’er og cd’er med Iceage, The New Spring, Larsen & Furious Jane, Black Milk, Pure X, When Saints Go Machine, Gardens & Villa, Brian Eno, Mikael Simpson og ikke så få andre. Der er tale om en slags musikalsk godt og blandet, og oven i hatten gør du også en god gerning, hvis du deltager og vinder konkurrencen – du hjælper nemlig en ganske forårsfortvivlet chefredaktør, der egentlig bare gerne vil finde sin havestol.

Og ingen konkurrence uden lidt ævl og lidt spørgsmål:

Brian Eno er født med det voldsomme navn Brian Peter George St. John le Baptiste de la Salle Eno og er bl.a. kendt for sin medvirken i Roxy Music og for næsten at have opfundet ambientmusikken. Derudover har briten også ageret producer på markante albums med bl.a. David Bowie, Talking Heads og U2, men hvilket album har Brian Eno IKKE produceret?

Send dit svar senest 22. april, og kryds nallerne for, at du bliver den heldige vinder af de mange plader.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar