Nyheder

Nils Frahm kommer til Roskilde- og Spot Festival

Den anmelderroste tyske pianist Nils Frahm har netop annonceret to besøg i Danmark og en ep med islandske Ólafur Arnalds.

Nils Frahm udgav sidste år det anmelderroste album Felt og spillede i februar i Koncertkirken på Nørrebro til Frost Festival. Og nu kommer han igen til landet. På sin hjemmeside har Frahm annonceret, at han den 5. maj vil være at finde på Spot Festival i Århus, og at han præcis to måneder senere vil stå på Gloria-scenen på Roskilde Festival.

Derudover har Frahm også løftet sløret for ep’en Stare, som er lavet i samarbejde Ólafur Arnalds og Anne Müller, som Frahm tidligere har udgivet pladen 7fingers med. Ep’en bliver udgivet den 21. april på Erased Tapes i et meget begrænset oplag i forbindelse med Record Store Day.

Hør en smagsprøve fra Stare her:

Skriv et svar