Ny svensk-dansk festival offentliggør første navne

Choir of Young Believers er blandt de første navne, som er tilføjet Öresundsfestivalen

Vores naboer på den anden side af sundet har alle dage været garant for veldrejede popnumre. Nu får en række danske artister lov til at lege med på svensk jord. Den 25. og 26. maj slår den nystartede Öresundsfestival dørene op på tre spillesteder og i Folkets Park i Malmø. Efter eget udsagn er festivalen klar til at binde Malmø og København sammen ved at præsentere de mest interessante artister fra den danske og svenske musikscene.

Festivalen har netop tilføjet Ulige Numre og Lukas Graham, der begger kommer med friske P3-priser i hånden, til plakaten. Også Choir of Young Believers, der for tiden nyder stor ros hos det danske anmelderkorps efter udgivelsen af deres andet album, Rhine Gold, slår vejen forbi.

Dertil er Albin Gromer, der af svenske medier er blevet kaldt en ‘James Blake med skånsk accent’, føjet til programmet, ligesom Big Fox og otte andre svenske navne.

Find mere information på festivalens hjemmeside.

Indsend din kommentar

Skriv dit navn

Du skal indtaste dit navn

Skriv venligst en gyldig mailadresse

Kræver e-mail

Skriv din besked

Undertoner.dk © 2016 All Rights Reserved

Opmærksomhed til den alternative musikscene