Nyheder

Nye navne på programmet til SPOT Festival

Skrevet af Fabian Hansen

Når SPOT Festival løber af stablen i næste weekend, får den mere kompromisløse ende af indiemusikken sin helt egen showcase.


Næste weekend er det atter blevet tid til SPOT Festival i Århus, og er man interesseret i at udforske nye udtryk inden for indie-musikkens univers bør man stikke hovedet forbi Shout It Out Loud, et SPOT-Dayparty, som ifølge arrangørerne vil præsentere nogle af de mest kompromisløse acts på den danske musikscene i øjeblikket.

Arrangementet løber af stablen den 3. og 4. maj og inkluderer alt fra melodisk poprock til postpunk og elektroniske loopkompositioner. Blandt de optrædende finder man navne som Death Valley Sleepers, Shiny Darkley, Ocean View, Mellemblond m.fl.

Arrangementet foregår på V-58 og er et samarbejde mellem spillestedet selv samt alle musikentusiasterne i Gun for Hire, Tambourhinoceros, Good Tape Records og Bobkat Agency. Arrangementet foregår desuden i samarbejde med kunstnerne Madeleine Kate McGowan og Victor Nuno, som vil stå for det visuelle univers under eventet. Efterfølgende vil der være dj’s og klubstemning, når musikmagasinet Soundvenue afholder deres SPOT Afterparty.

Er man interesseret i en smagsprøve, kan Death Valley Sleepers opleves på KB18 i København i aften, fredag den 27 april.

Skriv et svar