Nyheder

Se ny video fra Schultz and Forever

Med en ep i bagagen og en forestående koncert på Spot Festival er Schultz and Forever nu også klar med en video til nummeret “Falling”.

Nummeret “Falling” så første gang dagens lys i slutningen af november sidste år som en del Schultz and Forevers ep Odd Stories. Siden da har nummeret floreret på diverse blogs og dét med rette. Jonathan Schultz’ vokal er varm, distinkt og skrøbelig, og instrumenteringen er sparsom og består kun af guitar og mundharmonika.

Videoen til nummeret er instrueret af det århusianske kunstnerkollektiv Powerclap og har Niklas Aarup Grool, der til dagligt spiller i Waldo and Marsha, i hovedrollen. I mennesketomme omgivelser bevæger Grool sig rundt mellem tomme bølgesprøjt i en forladt svømmearena, en forfalden tennisbane og en skov, mens han forfølges af en besynderlig skabning.

Schultz and Forever spiller den 4. maj på årets Spot Festival.

Skriv et svar