Nyheder

Se tUnE-yArDs’ show fra Coachella

Arrangørerne bag Coachella-festivalen har optaget nogle af weekendens koncert-highlights med bl.a. tUnE-yArDs. Og nu deler de dem med jer.

tUnE-yArDs er blandt de bands, der er på årets program for festivalen Coachella, som strækker sig over den foregående og den kommende weekend.

Arrangørerne bag festivalen har optaget “Bizness” og “Powa” og har nu lagt videoerne ud til fri afbenyttelse, så du kan se det, du gik glip af.

Coachella-folkene har desuden optaget en lang række andre kunstnere, bl.a. Bon Iver, St. Vincent og Kaiser Cheifs, og der er desuden gennemført en lang række interview med optrædende bands.

Du kan se alle videoerne her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar