Nyheder

Strøm er klar med første navn og datoer

Så er det første navn til årets Strøm Festival offentliggjort. LV lægger vejen forbi København til august.

Københavns elektroniske festival Strøm er tilbage igen i år i dagene 20.-26. august. Festivalen sætter fokus på elektronisk musiks stærkeste navne og udviklingen inden for den danske elektroniske scene, og har netop offentliggjort sin første kunstner: den London-baserede trio LV.

LV har en forkærlighed for reggae og dub, og deres første og hidtil største hit “Boomslang” udkom i 2010 med den sydafrikanske Mc Okmalumkoolkat på vokal. Senest har trioen leveret remixes med blandt andre den danske sangerinde Agnes Obel. Det rygtes også, at gruppen er på vej med deres anden plade, og vi kan derfor se frem til nyt materiale, når de besøger København for første gang.

Mere info om festivalens navne, tider og steder følger, når festivalen nærmer sig. For nu kan du varme op med LV’s remix af Agnes Obels “Riverside”:

Om skribenten

Josephine Lau Jessen

Biografi:
Jeg har en forkærlighed for melankolsk rock og en særlig hang til syre-rock fra 70'erne. Min musiksmag spænder bredt, men bliver ofte bidt af god instrumental musik med en supplerende intens vokal. I perioder har nordisk musik, især folk, fyldt meget. Jeg bliver tit fanget af musik, som formår at skabe et specielt univers, man som lytter kan sætte sig ind i. Genremæssigt er jeg ikke kræsen, elektronisk, indie-rock, shoegaze og støjrock er dog blandt favoritterne.

Fem favoritalbums:
Radiohead: In Rainbows
Erykah Badu: Worldwide Underground
Mugison: Lonely Mountain
The Smiths: The Queen is Dead
Pink Floyd: Dark Side of the Moon

Skriv et svar