Nyheder

Strøm er klar med første navn og datoer

Så er det første navn til årets Strøm Festival offentliggjort. LV lægger vejen forbi København til august.

Københavns elektroniske festival Strøm er tilbage igen i år i dagene 20.-26. august. Festivalen sætter fokus på elektronisk musiks stærkeste navne og udviklingen inden for den danske elektroniske scene, og har netop offentliggjort sin første kunstner: den London-baserede trio LV.

LV har en forkærlighed for reggae og dub, og deres første og hidtil største hit “Boomslang” udkom i 2010 med den sydafrikanske Mc Okmalumkoolkat på vokal. Senest har trioen leveret remixes med blandt andre den danske sangerinde Agnes Obel. Det rygtes også, at gruppen er på vej med deres anden plade, og vi kan derfor se frem til nyt materiale, når de besøger København for første gang.

Mere info om festivalens navne, tider og steder følger, når festivalen nærmer sig. For nu kan du varme op med LV’s remix af Agnes Obels “Riverside”:

Skriv et svar