Konkurrencer

Vind billetter til ‘Undertoner præsenterer…: The Dø’ på Beta

The Dø spiller 2. maj på Beta
Skrevet af Redaktionen

Onsdag den 2. maj spiller The Dø med Ice Cream Cathedral på Beta, og du kan såmænd vinde tonsvis af billetter til herlighederne.

The Dø spiller 2. maj på Beta

Spillestedet Beta og Undertoner dyrker jo som bekendt et koncertsamarbejde, som var det en sjælden og alligevel robust bjergviol, og til koncerten onsdag den 2. maj på Beta er det den fransk/finske duo The Dø, der optræder øverst på plakaten.

De to musikere optrådte allerede efter udgivelsen af debutalbummet A Mouthful på Roskilde Festival 2008. Dengang med en ekletisk folkpoppet tilgang til musikken, og med det nye album Both Ways Open Jaws kastes endnu flere indierockede og alternativt folkede elementer ind fra højre, mens Olivia Merilahtis lyse og melankolske vokal – ikke ulig Nina Perssons – plus et melodiøst forlæg leder flokken på vej. Af de franske medier er The Dø blevet kaldt »PJ Harvey på månen«, mens Undertoner gav deres seneste udspil karakteren 5½ ud 6 og kaldte det »et af de mere undervurderede albums i 2011«. Når The Dø optræder live, har Olivia Merilahti og multi-instrumentalisten Dan Levy desuden ekstra musikere med til at maksimere lydbilledet og sikre festen på Beta en ganske almindelig onsdag.

Inden The Dø spiller på Beta 2. maj, så står Ice Cream Cathedral for opvarmningen. Selvom bandet er nyt, så har det allerede fået en del opmærksomhed. I januar blev bandet således håndplukket af Fallulah til at spille til showcasen ‘Nye Toner på Bremen Teater’ – en showcase, hvor etablerede navne på den danske musikscene udvælger upcoming bands og solister og præsenterer dem ved et liveshow. Selv beskriver Ice Cream Cathedral sig som ‘lo-fi ghostpop fra København’, dvs. lys og semi-æterisk kvindevokal med dovne lydbilleder a la f.eks. amerikanske Youth Lagoon.

Til den kommende omgang ‘Undertoner præsenterer…’ står Undertoners dj’s Rullemarie & Bomben aka Kim ’KREA’ Elgaard Andersen og Christian Klauber for underholdningen mellem bands. Rullemarie & Bomben spillede indtil for nylig under aliasset Pladealkymisten & Rytmefunktionæren og har tidligere gejlet op på bl.a. Din Nye Ven, Kalasset og Ideal Bar. Begge er tidligere redaktører og nu skribenter på Undertoner.dk, og nu tager de to ud blandt festglade mennesker og leverer alternativ pop og rock.

Og så nok ævl, for nu skal der quizzes. Send dit svar på spørgsmålet herunder senest 29. april, og deltag i konkurrencen om hele to gange ti billetter til herlighederne på Beta onsdag den 2. maj.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar