Nyheder

Forfatterband Extravaganza #3 klar på Mayhem

Produktionsselskabet T-Bone Dolphy er klar med tredje udgave af fænomenet Forfatterband Extravaganza. Denne gang er det Halal Bambi, Vagn Remme & Clean Boys samt Graff/Lund/Kirstein, der står på scenen.

Halal Bambi er ét af de tre optrædende forfatterbands til Extravaganza #3

Produktionsselskabet T-Bone Dolphy er klar med tredje omgang af Forfatterband Extravaganza, der finder sted på spillestedet Mayhem i København mandag d. 28.05. Tidligere har navne som Frodegruppen40, De Efterladte (Olesen-Olesen) samt T/S STERNDOLPH givet deres bud på en aften i lydpoesiens navn. Fænomenet Forfatterband Extravaganza er uventede lydoplevelser pakket ind i performance, udklædning, kvalitetsmusikalitet og poesi, som smelter sammen i én stor fornøjelse for både øje og sind.

På mandag ser aftenens line-up således ud:

Halal Bambi

Vagn Remme & Clean Boys

Graff/Lund/Kirstein.

Lyt nedenfor til Halal Bambis nummer “Dyr og Samfund”, som en smagsprøve på, hvad der blandt andet er i vente på mandag.

Ligeledes kan du læse mere om Forfatter Extravaganza via deres facebook-event

Skriv et svar