Nyheder

Forfatterband Extravaganza #3 klar på Mayhem

Produktionsselskabet T-Bone Dolphy er klar med tredje udgave af fænomenet Forfatterband Extravaganza. Denne gang er det Halal Bambi, Vagn Remme & Clean Boys samt Graff/Lund/Kirstein, der står på scenen.

Halal Bambi er ét af de tre optrædende forfatterbands til Extravaganza #3

Produktionsselskabet T-Bone Dolphy er klar med tredje omgang af Forfatterband Extravaganza, der finder sted på spillestedet Mayhem i København mandag d. 28.05. Tidligere har navne som Frodegruppen40, De Efterladte (Olesen-Olesen) samt T/S STERNDOLPH givet deres bud på en aften i lydpoesiens navn. Fænomenet Forfatterband Extravaganza er uventede lydoplevelser pakket ind i performance, udklædning, kvalitetsmusikalitet og poesi, som smelter sammen i én stor fornøjelse for både øje og sind.

På mandag ser aftenens line-up således ud:

Halal Bambi

Vagn Remme & Clean Boys

Graff/Lund/Kirstein.

Lyt nedenfor til Halal Bambis nummer “Dyr og Samfund”, som en smagsprøve på, hvad der blandt andet er i vente på mandag.

Ligeledes kan du læse mere om Forfatter Extravaganza via deres facebook-event

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar

boeger