Nyheder

Jazz’n’Poetry vender tilbage

Søren Ulrik Thomsen, Christel Wiinblad, Claus Høxbroe, Jens Blendstrup og Theis Ørntoft møder musikken og musikeren Mikkel Grevsen til releasefesten d. 16. juni for Gyldendals nyeste CD-udgivelse, “Ti” og for at markere endnu en sæson af Jazz’n’Poetry.

Flere af de helt store stjerner på den poetiske scene i Danmark går sammen om en releasefest, der på én gang markerer udgivelsen af Gyldendals CD-udgivelse “TI”, og at endnu en sæson af den musikalske smeltedigel jazz og poesi går i gang.

Til releasefesten vil én af dansk poesis mest velkendte digtere, Søren Ulrik Thomsen i samarbejde med Chistel Wiinblad, Claus Høxbroe, Jens Blendstrup og Theis Ørntoft gå sammen med musikeren Mikkel Grevsen, der med sit orkester Det Glemte Kvarter har lavet flere poetiske samarbejder, bl. a. med Jørgen Leth.

Se meget mere om releasefesten på Jazzhouse hjemmeside.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar