Nyheder

Jazz’n’Poetry vender tilbage

Søren Ulrik Thomsen, Christel Wiinblad, Claus Høxbroe, Jens Blendstrup og Theis Ørntoft møder musikken og musikeren Mikkel Grevsen til releasefesten d. 16. juni for Gyldendals nyeste CD-udgivelse, “Ti” og for at markere endnu en sæson af Jazz’n’Poetry.

Flere af de helt store stjerner på den poetiske scene i Danmark går sammen om en releasefest, der på én gang markerer udgivelsen af Gyldendals CD-udgivelse “TI”, og at endnu en sæson af den musikalske smeltedigel jazz og poesi går i gang.

Til releasefesten vil én af dansk poesis mest velkendte digtere, Søren Ulrik Thomsen i samarbejde med Chistel Wiinblad, Claus Høxbroe, Jens Blendstrup og Theis Ørntoft gå sammen med musikeren Mikkel Grevsen, der med sit orkester Det Glemte Kvarter har lavet flere poetiske samarbejder, bl. a. med Jørgen Leth.

Se meget mere om releasefesten på Jazzhouse hjemmeside.

Skriv et svar