Nyheder

Jonas Munk har ny plade parat

Skrevet af Mikkel Arre

Manual- og Causa Sui-drivkraften har aktiveret hele synth-maskinparken på sin første plade under eget navn. Den er ude i slutningen af maj.

Hen over godt og vel et årti har den Odense-baserede guitarist, komponist og producer Jonas Munk udgivet seks fuldlængdealbum på egen hånd samt en række mindre udgivelser og samarbejdsplader – alt sammen under navnet Manual.

Senest udgav han i 2010 albummet Drowned in Light, og siden da har han primært gjort sig bemærket via sit band Causa Sui.

Det bliver der lavet om på nu. I den kommende weekend spiller han og resten af folk-trioen Sun River til Spot Festival i Aarhus, og 21. maj er han så klar til for første gang at udgive en plade under sit eget borgerlige navn.

Det drejer sig om det syv numre lange album Pan, hvor Munk bevæger sig i både krautede, psykedeliske og kosmiske retninger. Det er i hvert fald det indtryk, vi får, når vi hører den smagsprøvesamling, El Paraiso Records har lagt ud. Tjek den ud nedenfor.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar