Konkurrencer

Kom gratis på Northside Festival 2012

Skrevet af Redaktionen

Er du fingernem? Så kan du få nallerne i en af to partout-billetter til den aarhusianske festival Northside i juni.

Northside Festival finder sted i Ådalen i Aarhus 15.-17. juni og har noget af et program i år med koncerter med bl.a. WHEN SAINTS GO MACHINE, LITTLE DRAGON, THE HIVES, MALK DE KOIJN, MARINA AND THE DIAMONDS, JAMES BLAKE, KASABIAN, BAT FOR LASHES, JUSTICE, CHOIR OF YOUNG BELIEVERS og THE XX.

Undertoner er så heldige at have fået stillet to partout-billetter til rådighed til en konkurrence, men det bliver naturligvis ikke let at få de nussede nassefingre i en af billetterne- Her gælder det nemlig om at være fingernem og kunne lægge papiret i de rette folder.

På en af udgaverne af Northside Festivals plakater ser man nogle foldede origami-sommerfugle, og sådan nogle kunne Undertoner også godt tænke sig. De ville være så fine i de sprossede vinduer. Eneste problem er ti tommelfingre, hver på størrelse med en velvoksen bajersk pølse.

Så det er bare om at komme i gang. Fold det vildeste origami-dyr, du kan, tag et billede af dyret, hvor man også kan se din tommerfinger (så burde snyd være sværere… måske), upload billedet herunder, og kryds de hårdtarbejdende fingre.

Du har en uge til folderiet, så det er bare om at komme i gang.

Vi lukker konkurrencen fredag den 11. maj klokken 23.59. Pøj pøj!

Tak for alle jeres flotte bidrag til konkurrencen. Vi giver vinderne besked i starten af næste uge.

9 kommentarer

 • Hej Lotte

  Hvis du sender mere end ét forslag ind, tager vi dit bedste bud i betragtning.

  Mvh. Signe

 • Så man kan bare sende 1.000 forslag ind, og forøge ens chancer på den måde? Det synes jeg er lidt ringe.

 • @ Nina: Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår dit spørgsmål, Vi udvælger vinderen og giver ham eller hende besked, når konkurrencen er overstået.

  @ Tage: Nu foretager vi jo ikke en tilfældig lodtrækning blandt de indsendte forslag. Vi udvælger de to allerflotteste. Derfor er man nok bedre stillet ved at lægge sine kræfter i at folde noget vildt frem for at forsøge sig med en hel masse forskelligt. Men det er selvfølgelig op til den enkelte deltager at vurdere.

 • Beklager mine manglende evner i det kommunikative – Jeg fiskede efter at få af vide hvornår og hvordan vinderen bliver udtrukket. Vil det se pænt ud at sende artefakten itself?

  Hilsen Nina

 • Hej Nina

  Det skal du ikke bekymre dig om. Vi udvælger udelukkende vinderne på baggrund af de indsendte fotografier. I morgen kontakter vi vinderne og viser de to vinderforslag på vores Facebook-side: https://www.facebook.com/undertoner.

  Mvh. Signe

Skriv et svar