Nyheder

Kom til støttefest for Festival of Endless Gratitude

Kom til støttefest nu på lørdag den 5. maj for at sikre endnu en Festival of Endless Gratitude i 2012.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festival of Endless Gratitude, der de sidste tre år er blevet arrangeret af Koncertforeningen Hovedstolen, har til trods for at være en stor musikalsk succes givet røde tal på bundlinjen. Folket bag festivalen forsøgte at udbedre skaderne ved at afholde en støttefest tilbage i november, hvor der i alt blev samlet 20.000 kr ind til at dække underskuddet.

Det var imidlertid ikke helt nok, hvad vi – ironisk nok – kun kan være glade for, da det betyder, at der bliver afholdt endnu en støttefest, hvor Own Road, The Road to Suicide, Jørgen Teller & The Empty Stairs og Synd og Skam spiller.

Festen bliver holdt på lørdag, den 5. maj i Osramhuset på Nørrebro fra 18.00-02.00, og så koster det endda kun 40 kr i indgang.

Du kan se mere på Festival of Endless Gratitudes Facebookside.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

1 kommentar

Skriv et svar

boeger