Nyheder

Öresundsfestivalen er klar med det fulde program

Öresundsfestivalen, som vil løbe af stablen den 25. til 26. maj, står nu klar med det fulde line-up. Se hvem der optræder her.

 

Den nyopstartede Öresundsfestival, der udspiller sig 25.-.26 maj, er nu klar med det fulde program. Tanken bag er at præsentere de mest interessante bands fra begge sider af Øresund netop nu. Det er første gang, at spillesteder i Øresundsregionen har fundet sammen. De københavnske spillesteder som har været inde over er Vega, Rust, Amager Bio + BETA, Jazzhouse og Bremen og de svenske spillesteder er repræsenteret ved Babel, Kulturbolaget og Moriska Pavillionen i Malmø. Sammen har spillestederne booket et aktuelt og udfordrende line-up, som spænder bredt genremæssigt. Programmet trækker musikalske referencer til eksperimenterende jazz, indie-pop, reggae, grime og melodiøs punk.

De tilføjede navne til årets Öresundsfestival er:

Andi Almqvist (SE) – Complicated Universal Cum (DK) – Hooffoot (SE) -(DK) – I Got You On Tape (DK)- Indians (DK) – Jakob Bro Trio (DK) – Kellermensch (DK) – Kenton Slash  Demon (DK) – Linkoban (DK) – Lucy Love (DK) – Mattis (SE) – Orpheus & Spejderrobot (DK) – Penny Police (DK) – Raske Penge feat.  Klumben og Topgunn (DK) – Scraps of Tape (SE) – Shiny Darkly (DK) – Stella Lugosi (SE) – Taragana Pyjarama (DK) – Urban Ninjas (SE) – Öresund Space Collective (DK + SE)

Festivalen vil forløbe i udendørsarealer og på de tre spillesteder Kulturbolaget, Babel og Moriska pavillionen beliggende i Malmø. Biletter til festivalen kan købes på deres hjemmeside, og prisen er 100 kr. pr dag.

 

Om skribenten

Josephine Lau Jessen

Biografi:
Jeg har en forkærlighed for melankolsk rock og en særlig hang til syre-rock fra 70'erne. Min musiksmag spænder bredt, men bliver ofte bidt af god instrumental musik med en supplerende intens vokal. I perioder har nordisk musik, især folk, fyldt meget. Jeg bliver tit fanget af musik, som formår at skabe et specielt univers, man som lytter kan sætte sig ind i. Genremæssigt er jeg ikke kræsen, elektronisk, indie-rock, shoegaze og støjrock er dog blandt favoritterne.

Fem favoritalbums:
Radiohead: In Rainbows
Erykah Badu: Worldwide Underground
Mugison: Lonely Mountain
The Smiths: The Queen is Dead
Pink Floyd: Dark Side of the Moon

Skriv et svar

boeger