Konkurrencer

Vind billetter til Roskilde Festival 2012

Foto: Claus Bjørn Larsen/ROCKPHOTO
Skrevet af Redaktionen

Så er det med at komme på mærkerne. Undertoner udlodder to billetter til årets Roskilde Festival. Fremfind de virtuelle farvekridt, og træd nærmere.

Foto: Claus Bjørn Larsen/ROCKPHOTO

Så har det været 1. maj. Vejret var for første gang i årevis upåklageligt: Himlen var blå og høj, og temperaturen nærmede sig de 20 grader. Du fik drukket en sixpack i Fælledparken, og trods de gode intentioner har du svært ved at huske, hvad der blev sagt på talerstolen. Alt i alt et pragteksemplar af en kampdag.

Men her dagen derpå har du ikke blot tømmermænd – du har abstinenser efter støvet græs, lunkne pilsnere og store menneskemængder. Du vil have mere sommer. Desværre er du dømt til at bruge hele juli og august på at lange hapsdogs over disken i den lokale Q8, for selvom du nok kunne tage ferie, er pengepungen alligevel for tom til at fylde nogen som helst form for indhold i de lange sommerdage.

Heldigvis er Undertoner – som altid – klar med en genvej ud i Sommerdanmark. Du kan nemlig blive den heldige vinder af en af de to billetter til årets Roskilde Festival, som er på højkant.

Og du vil rigtig gerne vinde. En af grundene til, at du læser Undertoner, er nemlig, at du ikke blot er glad for græs og sol. Du kan også få optur på over god musik. Derfor har du naturligvis allerede nærstuderet årets Roskilde-lineup og besluttet dig for, om Bruce, Bon Iver og Björk har gjort sig fortjent til deres placering øverst på plakaten – eller om dine personlige højdepunkter er at finde ude på de mindre scener.

Hvilke tanker du end har gjort dig, er det nu, du skal kridte dine … farvekridt. Vel at mærke de virtuelle af slagsen. Vi smider nemlig en Roskilde-billet efter hver af de to Undertoner-læsere, der tegner den sjoveste, flotteste eller mest kreative afbildning af en af de kunstnere, der optræder på årets festival. Brug dit yndlingstegneprogram til pc eller Mac, og send os dit forslag ved hjælp af formularen herunder senest torsdag den 24. maj. Du kan sende os filer i alle gængse billedformater (bmp, jpg, gif og png), men bemærk, at din tegning højst må fylde 500 KB. Og husk, at billedet skal være en tegning – fotomanipulationer, collager etc. godtages ikke.

Udvalgte forslag vil efter konkurrencen blive lagt op på Undertoners Facebook-side. Deltagernes navne vil ikke blive nævnt i den forbindelse.

Smæk en fin plade på, sæt dig godt til rette, og vend ellers tilbage til folkeskolens formningstimer. Held og lykke.

Tak for alle jeres flotte bidrag til konkurrencen. Vi finder og offentliggør vinderne inden for et par dage. Til den tid kan du se vindernes tegninger på Undertoners Facebook-side.

9 kommentarer

 • Hej Jens

  Vi har valgt at afholde en konkurrence kun for tegninger, der er fremstillet på computeren. Men vi godtager også tegninger fra online tegneprogrammer – eksempelvis Sumo Paint her: http://www.sumopaint.com/start/. Det er muligt at finde en lang række af disse gennem Google.

  Mvh. Signe

 • Hej Jens

  Nej, desværre kun computerfremstillede tegninger i denne omgang.

  Mvh. Signe

 • Hmm, men hvor går grænsen? Bare rart at vide inden man går i gang. Altså blir man disket hvis man bruger et wacomboard (sådan en pen-mus, i ved) i photoshop? :) hvad bedømmer i på?

 • @ Nanna: Vi skal have din tegning senest 24. maj.

  @ Jens: Så længe du selv tegner en tegning fra bunden og gør det på computeren, må du bruge de remedier, du nu engang har til rådighed. Det kan selvfølgelig give nogle en fordel, men sådan er det jo med den slags konkurrencer. Dog er det værd at notere sig, at vi ikke udelukkende går efter kunstneriske mesterværker. Mange af vores hidtidige favoritter er tegnet i Paint af læsere med et (antageligt) ganske gennemsnitligt tegnetalent. De har bare tegnet et sjovt, charmerende eller på anden vis velfungerende forslag.

Skriv et svar