Nyheder

Se resultatet af Modeselektor/Thom Yorke-samarbejdet

Still-billede fra musikvideoen, foto: XLRecordings
Skrevet af Camilla Zuleger

Se musikvideoen til sangen “This” – et af resultaterne af samarbejdet mellem Modeselektor og Thom Yorke.


Modeselektor og Thom Yorke har i fællesskab lavet den nye sang, “This”, som er at finde på Modeselektors seneste album Monkeytown. På albummet findes også sangen “Shipwreck”, som også er et samarbejde mellem Radiohead-frontmanden og det Berlin-baserede elektroniske band.

Nu er videoen offentliggjort, en utroligt flot produceret video, som dog på mange måder kører lidt over samme tema, som Radiohead-videoen “Lotus Flower” – godt nok uden den eksentrisk-dansende Thom Yorke.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar