Nyheder

Christian Hjelm giver koncert på Din Nye Ven i aften

Christian Hjelm og Folkeklubben pryder scenen med politiske og poetiske statements i musikalsk fortolkning på café Din Nye Ven i aften.

Maj måned er fyldt til randen med musikalske arrangementer i form af festivaler og koncerter. Er du i tvivl om hvilke der er værd at besøge, så tag et kig på Undertoners anbefalede Maj-koncerter. Dertil er der også stemningsfulde oplevelser at hente på café/bar Din Nye Ven i København, hvor den første allerede løber af stablen i aften den 2/5 kl 20.00.

Den månedlige ’Klub Sshhh’ leverer i denne omgang solo-album aktuelle Christian Hjelm, kendt fra det danske band Figurines. Christian Hjelms debutalbum Før vi blev lette, udkommer den 3. september, og er leveret på dansk. Christian Hjelms karismatiske vokal er fremtrædende og danner rammerne for en blød imødekommende musik med reflekterende tekster.

Derudover vil de entusiastiske folk i Folkeklubben forføre med halvakustiske versioner af både nyt og gammelt materiale. Folkeklubbens folk-poppede musik og tekster fører lytteren ind i en poetisk verden. Det bliver en aften med danske vokaler og bløde melodier tilknyttet politiske og poetiske statements, hvilket aldrig kan skade stemningen.

Om skribenten

Josephine Lau Jessen

Biografi:
Jeg har en forkærlighed for melankolsk rock og en særlig hang til syre-rock fra 70'erne. Min musiksmag spænder bredt, men bliver ofte bidt af god instrumental musik med en supplerende intens vokal. I perioder har nordisk musik, især folk, fyldt meget. Jeg bliver tit fanget af musik, som formår at skabe et specielt univers, man som lytter kan sætte sig ind i. Genremæssigt er jeg ikke kræsen, elektronisk, indie-rock, shoegaze og støjrock er dog blandt favoritterne.

Fem favoritalbums:
Radiohead: In Rainbows
Erykah Badu: Worldwide Underground
Mugison: Lonely Mountain
The Smiths: The Queen is Dead
Pink Floyd: Dark Side of the Moon

Skriv et svar

boeger