Nyheder

Vil du til gratis koncert med Altmodisch?

Skrevet af Mia Ravn Bach

Altmodisch inviterer Undertoners læsere til gratis koncert. Det eneste, du skal gøre for at komme med, er at udfylde tilmeldingsblanketten i dette indlæg.

Drengene i det københavnske elektro-akustiske indietronica-band Altmodisch er netop på trapperne med deres andet fuldlængde-album Watches Fall Asleep, der udkommer 14. maj. I denne fine anledning inviterer de på fredag alle Undertoners kære læsere til releasefest og koncert på spillestedet Rust i København, hvor singer/songwriter Paula Tebbens samt indietronica-kollektivet 180°Virvar er med som support.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde tilmeldningsblanketten herunder senest torsdag d. 3. maj kl 23.59, hvorefter vi vil sørge for at videregive alle tilmeldte navne til Altmodisch, så du automatisk kommer på bandets gæsteliste fredag aften. Hvis du vil kunne tage en ven med til koncerten, skal du skrive det i kommentarfeltet.

Gæstelisten er sendt af sted til bandet. Tak for interessen.

Skriv et svar