Konkurrencer

Vind debutalbummet fra Penny Police

Skrevet af Redaktionen

Penny Police aka Marie Fjeldsted har netop udgivet fuldlængdedebuten The Broken, the Beggar, the Thief, som Undertoner har fem eksemplarer af til konkurrence. Gæt med og vind her!

Penny Politiet er alias for den 26-årige København-bosatte sanger og sangskriver Marie Fjeldsted, der netop har udgivet sin fuldlængdedebut The Broken, the Beggar, the Thief og turnerer i Danmark i april og maj med sit store liveband.

Projektet tog form i 2010 efter indkøb af en autoharpe året før, og Fjeldsted udgav sin første ep Thieves Like Us i april 2011, der fik flotte anmeldelser i den danske presse og ros for sangskrivning, stemmen, den organiske lyd og blandingen af pop og folk.

Undertoners Durita Dybczak har netop konkluderet om debutalbummet The Broken, the Beggar, the Thief: »Der er tale om et ganske vellykket debutalbum, der har hitpotentiale, men samtidig også en masse integritet og karisma, som ikke er til at tage fejl af.«

Og hvem kan ikke bruge lidt mere karisma, ærlig talt. Undertoner sætter derfor fem plader på højkant og håber, de kan blive stående, indtil vi har fundet de heldige vindere.

Du vinder sådan her: Læs smøren herunder, gæt rigtigt på spørgsmålet senest 27. maj, og håb på det bedste. Derfra er det ude af dine hænder.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar