Nyheder

Download en ny kompilation fra musiksiden Rekompileret

Skrevet af Katrine Haugaard

Den danske musikblog Rekompileret udgiver seks gange årligt deres bud på tidens bedste remix. I dag er det femte gang, Rekompileret tilbyder en gratis kompilation til lytterne derude.

Seks gange årligt udvælger og udgiver musikbloggen Rekompileret deres bud på tidens bedste danske remix. Den 1. juni er derfor dagen, hvor Rekompileret for femte gang tilbyder en gratis kompilation til alle, som har interesse for velproduceret musik.

Det københavnske ensemble er et forholdsvist nystartet foretagende, som har til formål at blogge om tidens musikalske tendenser. Herunder har de bl.a. skrevet om kunstnere som Rangleklods, Aslope, Kasper Bjørke og Søren Reith-Hauberg.

Ud over at brugerne kan downloade en given musikproduktion, er det også muligt at læse om musikken, eksperterne og kunstnerne, idet de vil forsøge at forbedre og udbrede kvaliteten inden for dansk musik.

Ydermere er drengene bag Rekompileret interesserede i, at brugerne selv kan få indflydelse på bloggen, hvilket kommer til udtryk ved, at de opfordrer musikere til at indsende egenproducerede remix af danske kunstnere, hvorefter Rekompileret vælger, hvilke remix de skal udgive. Hvis dette har interesse, skal du sende dit track til Rekompilerets Soundcloud/Dropbox.
Download det nyeste remix via Rekompileret’s blogside.

Skriv et svar