Nyheder

Download gratis nummer fra elektrogruppen Le Le

Den hollandske elektro-hiphop gruppe er i gavehumør.

Den Amsterdam-baserede elektrogruppe Le Le består af rapperen og tv-personligheden Faberyayo, designeren/beatmageren Parra og produceren Rimer London. Til august er de klar med deres anden plade Party Time, hvor de allerede nu forærer førstesinglen “Drunken Cigarettes” væk.

Le Les musik strækker sig over sang og rap på fire forskellige sprog samt diverse elektroniske genrer fra italo-disco til fransk filterhouse. De debuterede i 2008 med pladen Flage, hvorfra nummeret “Breakfeast” blandt andet blev et hit ved den indflydelsesrige musikfestival Miami Winter Music Conference.

“Drunken Cigarettes” er en catchy hymne til nattelivet og beruselsens glæder og kan downloades gratis her.

Skriv et svar