Nyheder

Forfatterband Extravaganza byder på Mouritz/Hørslev og Ursula Andkjær Olsen

Mouritz/Hørslev fik fine roser fra Undetoners anmelder med deres udspil Blik, Bang Bang fra 2009. Med en kommende plade i støbeskeen giver de sammen med andre forfatterbands koncert på Mayhem torsdag d.21.6.
Skrevet af Katrine Haugaard

Oplev tre stærke danske forfatterbands, når Forfatterband Extravanganza slår dørene op på torsdag.

 

Mouritz/Hørslev Projektet fik fine roser med fra Undertoners anmelder i forbindelse med udgivelsen Blik, Bang Bang fra 2009. Med en kommende plade i støbeskeen giver de sammen med andre forfatterbands koncert på Mayhem torsdag d.21.6.

For fjerde gang har du nu mulighed for at opleve Forfatterband Extravaganza, og hvordan et hold af danske forfattere arbejder med performative og lydmæssige aspekter af litteraturen. Arrangementet finder sted på Mayhem, Ragnhildsgade 1, torsdag den 21. juni.

Blandt de optrædende vil du kunne finde det snart pladeaktuelle forfatterband Mouritz/Hørslev Projektet, der i skrivende stund er ved at indspille pladen Stadig Vred, som udkommer senere på året. Bag projektet står digteren Lone Hørslev og sangskriveren Mads Mouritz, som udgav deres seneste album Blik Bang Bang i 2009, der indkasserede 4,5 u’er her på Undertoner. Tilsammen har de skabt et projekt, hvor teksterne behandler hverdagens glæder og kærlighedens mange facetter.

Derudover bliver venuet besøgt af Det Ser Ud Til At Blive, som består af forfatteren Ursula Andkjær Olsen samt musikerne Lotte Anker, Simon Toldam og Stephan Sieben. De optræder med excentriske lydflader og en uforudsigelig ordmusik.

Afslutningsvis byder aftenen på digterduoen She’s a Show, som er en sammensmeltning af musikeren Miriam Karpantschof og digteren Mette Moestrup. I fællesskab eksperimenterer de med forfatterfortolkninger i form af feministisk rap og udfordrende beats.

Skriv et svar