Nyheder

Ny eksperimenterende video fra Kala-OK

Se videoen til andensinglen “Misbelieve Me”.


Den 11. april udkom Kala-Ok’s anmelderroste debutalbum Reminiscence of a Bodily Blues, der blandt andet scorede 4,5 U’er her på Undertoner. I dag er Kala-Ok vært for en ny musikvideo til andensinglen ”Misbelieve Me”.

Selve albummet er en konstellation af forskellige kunstnere, hvoraf bagmanden er Kristian Mondrup, som er et tidligere medlem af Boom Clap Bachelors. Han har sammensat et album bestående af eksperimenterende kompositioner og lofi-æstetik i et psykedelisk univers. Sangen ”Misbelieve Me” er blevet uddelegeret til Treefight for Sunlights Christian Rohde Lindinger, som ligger vokal til det melodiske nummer.

Hvis den psykedeliske video har skærpet din interesse, kan du opleve Kala-OK følgende steder:

12. juli Jazzfestivalen 2012, Hovedbiblioteket

18. august Moescenen, Ofelia Beach. Thulebasen spiller efterfølgende (gratis)

31. august til 2. September, Trailerpark Festival

Skriv et svar