Nyheder

Ny naturvideo fra Bowerbirds

Skrevet af Katrine Haugaard

Den amerikanske duo Bowerbirds har for nylig udsendt deres seneste album The Clearing. Se den nye video til nummeret ”Overcome With Light”.

Den amerikanske duo Bowerbirds har for nylig udsendt deres seneste album The Clearing. Albummet blev tildelt fire U’er her på siden og blev desuden modtaget med klapsalver og begejstring fra mange andre anmeldere. Nu har Bowerbirds færdiggjort musikvideoen til sangen ”Overcome With Light”, som handler om at søge fordybelse i naturen. Ligesom albummet The Clearing indeholder nummeret en blanding af afbalanceret autenticitet og snørklet freakfolk.

Musikvideoen er med til at illustrere Bowerbirds’ forbindelse til naturen, idet de visualiserer fredsommelighed og uendelig godhed mellem mennesket og naturen. Hvis du har lyst til at opleve Bowerbirds, kommer de til Danmark til sommer, hvor de bl.a. besøger årets Roskilde Festival.

Skriv et svar