Nyheder

Fake Diamond Records udgiver single med HOLTOUG

Pladeselskabet er klar med nummer fire i rækken af en håndfuld selvbetitlede singleudgivelser.

Den elektroniske producer HOLTOUG, med en tidligere musikalsk baggrund som indie-producer, har nu kastet sig over mørke, dybe elektroniske vibes. Hans single, som indeholder den eksperimenterende og melankolske “Noisy Nights”, gæstet af Soho Rezanejad på vokalen, blev udgivet den 18. juni via Fake Diamond Records. Til singlen hører der også en interessant B-side til kaldet “Hold”.

Singlen er et resultat af HOLTOUG’s tidligere baggrund i indie-verdenen, som kommer til udtryk gennem en melankolsk stemning og lånte indietoner. Derudover kombinerer han dette med den elektroniske clubverdens fokus på dybe basstoner. HOLTOUG rammer en DeepHouse som har formået at skubbe sig ind på den elektroniske klubscene i København. Blandt andet med mixtapes på UngeBunga, live-sets til Distortion og de kommende Strøm og Trailerpark.

Singlen udgører Fake Diamonds selvbetitlede “7-inch project” vol. 4. Nedenfor kan de tidligere udgivelser på Fake Diamond 7-inch project ses:

Vol 1: Sleep With All Your Friends “I Drink I Fight” / “Goldstar”

Vol 2: Nekklace “New York” / “Smiling Eyes”

Vol 3: NNYY “Same Shit (On the Radio)” / “Lightspeed Cars”

Skriv et svar