Nyheder

Fake Diamond Records udgiver single med HOLTOUG

Pladeselskabet er klar med nummer fire i rækken af en håndfuld selvbetitlede singleudgivelser.

Den elektroniske producer HOLTOUG, med en tidligere musikalsk baggrund som indie-producer, har nu kastet sig over mørke, dybe elektroniske vibes. Hans single, som indeholder den eksperimenterende og melankolske “Noisy Nights”, gæstet af Soho Rezanejad på vokalen, blev udgivet den 18. juni via Fake Diamond Records. Til singlen hører der også en interessant B-side til kaldet “Hold”.

Singlen er et resultat af HOLTOUG’s tidligere baggrund i indie-verdenen, som kommer til udtryk gennem en melankolsk stemning og lånte indietoner. Derudover kombinerer han dette med den elektroniske clubverdens fokus på dybe basstoner. HOLTOUG rammer en DeepHouse som har formået at skubbe sig ind på den elektroniske klubscene i København. Blandt andet med mixtapes på UngeBunga, live-sets til Distortion og de kommende Strøm og Trailerpark.

Singlen udgører Fake Diamonds selvbetitlede “7-inch project” vol. 4. Nedenfor kan de tidligere udgivelser på Fake Diamond 7-inch project ses:

Vol 1: Sleep With All Your Friends “I Drink I Fight” / “Goldstar”

Vol 2: Nekklace “New York” / “Smiling Eyes”

Vol 3: NNYY “Same Shit (On the Radio)” / “Lightspeed Cars”

Om skribenten

Josephine Lau Jessen

Biografi:
Jeg har en forkærlighed for melankolsk rock og en særlig hang til syre-rock fra 70'erne. Min musiksmag spænder bredt, men bliver ofte bidt af god instrumental musik med en supplerende intens vokal. I perioder har nordisk musik, især folk, fyldt meget. Jeg bliver tit fanget af musik, som formår at skabe et specielt univers, man som lytter kan sætte sig ind i. Genremæssigt er jeg ikke kræsen, elektronisk, indie-rock, shoegaze og støjrock er dog blandt favoritterne.

Fem favoritalbums:
Radiohead: In Rainbows
Erykah Badu: Worldwide Underground
Mugison: Lonely Mountain
The Smiths: The Queen is Dead
Pink Floyd: Dark Side of the Moon

Skriv et svar