Koncerter

Roskilde Festival 2012: Team Me, 04.07.12, Pavilion Junior

Team Me lukkede Pavilion Junior for i år med en perle af en koncert.

»I skal danse – peace and love.« Det var norske Marius Hagens sidste ord, inden Team Me afsluttede en perle af en koncert, der onsdag aften lukkede Pavilion Junior for i år. Så der blev danset, holdt i hånd og sunget med, da bandet slukkede for Roskilde Rising med deres fremragende indiepop.

Sekstetten fra de norske fjelde tog varmen med, mens det var ved at blive koldt foran den lille scene. Under teltdugen var der varmt – der var fyldt op med unge nordmænd, der skulle høre svulmende og og velklingende indie, når det er allerbedst. Med et godt tag i klangfladerne fra guitarer og synthesizere flød bandet igennem den korte, intense og energifyldte koncert.

På scenen stod de ikke stille, og de labbede den norske kærlighed i sig. Tydeligt taknemmelige for at få lov til at spille på Roskilde Festival for et feststemt norsk publikum, leverede de i dén grad varen. Der var sukkersød og drømmende indie, men også ruskende rock. Når de skruede op for rocken, og trommerne torpederede klangfladerne, ramte de plet i et virvar af lyd.

Efter 45 minutter var festivitassen slut. Med et kor på flere tusinde nordmænd sluttede Team Me af med storstilet og up-tempo danserock, der fik publikum til at hoppe i takt og stemme i. Det var herligt.

★★★★★☆

Skriv et svar