Nyheder

Alive Festivalen er klar til start

I denne weekend slår Alive Festivalen endnu engang dørene op til god musik i Thys smukke omgivelser.

I denne weekend slår Alive Festivalen endnu engang dørene op til god musik i Thys smukke omgivelser.

Det er nu det fjerde år, at festivalen løber af stablen, med et program spækket med talentfulde danske kunstere. Programmet kan blandt andet byde på navne som Choir of Young Believers, Spleen United, Eagger & Stun, Ulige Numre, The Eclectic Moniker, Klumben, Raske Penge og mange flere. Indimellem de større navne, er der også mindre upcoming bands som Rosenkrantz & Gyldenstjerne, Waldo and Marsha, Julius Sylvest og flere, som bestemt også gør sig gældende på den aktuelle danske musikscene.

Udover de to scener som Alive festivalen har at spille op med, kan de også byde på egen café, minibiograf og såmænd en lille bodega. Hele festivalen foregår omkring det gamle kulturhus beliggende i Thisted. Det starter fredag kl. 15 og billetprisen er 350 kr. (i døren dog 400 kr.) for to dage og endagsbillet for 240 kr. Biletter kan købes på festivalens hjemmeside.

Om skribenten

Josephine Lau Jessen

Biografi:
Jeg har en forkærlighed for melankolsk rock og en særlig hang til syre-rock fra 70'erne. Min musiksmag spænder bredt, men bliver ofte bidt af god instrumental musik med en supplerende intens vokal. I perioder har nordisk musik, især folk, fyldt meget. Jeg bliver tit fanget af musik, som formår at skabe et specielt univers, man som lytter kan sætte sig ind i. Genremæssigt er jeg ikke kræsen, elektronisk, indie-rock, shoegaze og støjrock er dog blandt favoritterne.

Fem favoritalbums:
Radiohead: In Rainbows
Erykah Badu: Worldwide Underground
Mugison: Lonely Mountain
The Smiths: The Queen is Dead
Pink Floyd: Dark Side of the Moon

Skriv et svar