Nyheder

Gratis festivalglæder i Malmø

Smut en tur over sundet og få en musikalsk sensommeroplevelse på Malmøfestival.

Hvis pengepungen i år har manglet indhold, og Roskilde Festival og Northside er glippet, så fortvivl ej. Lige ovre på den anden side af sundet afholdes nemlig den årlige Malmø Festival, der, traditionen tro, er ganske gratis. Fra 17. til d. 24. august vil det her være muligt at opleve bands som Grandaddy, The Hives, Jonathan Johansson og Little Dragon.

Grandaddy har ikke nogen danske koncerter på programmet på deres igangværende genforeningsturne, og er man Grandaddy-fan eller blot tilhænger af velskrevet og iørefaldende amerikansk lo-fi-rock, så er turen over sundet jo behageligt kort.

Malmø Festivalens fulde program kan ses via festivalens hjemmeside.

Om skribenten

Mathias Eggert Wadsholt

Biografi:
Jeg vælger nok mere musik til, end jeg vælger musik fra. Det er af min klare overbevisning, at det er i tilvalget, at belønningen findes. Jeg ville have ærgret mig enormt, hvis jeg i sin tid ikke havde tilføjet Madlib og J Dilla til min daværende lidt snævre Radiohead-betonede musiksmag. Eller hvis jeg nu fuldstændig afskrev r'n'b. Nej, det ville være for tåbeligt. Dertil er Janelle Monae for sublim. Og Lianna La Havas' stemme en anelse for 'what-is-that-sound'-agtig. Eller hvis jeg nu virkelig kategorisk nægtede at give mig i kast med Tom Waits. I så fald, ingen tønder, bulder og brag. For lidt uforudsigelighed. Det er måske der, den ligger. Jeg har brug for lidt uærlighed i musik. Musik der måske antyder at ville noget, men ender med at gøre noget andet. Det storslåede, det finurlige, det smukke, men kun hvis det stritter en lille smule imod. Hvis det farer vild i mit hoved, og ikke skyder nogen genveje.

 

Fem favoritalbums:
Radiohead: Kid A
Blur: Think Tank
Tom Waits: Small Change
J Dilla: The Shining
Beach Boys: Pet Sounds

Skriv et svar