Konkurrencer

Kom gratis til koncert med Fire!, Gud er kvinde m.fl.

Skrevet af Redaktionen

Hvis du da har styr på geografien, kan du gå hen og blive en af heldige vindere af koncertbilletter til Fire!, Gud er kvinde, Mazurka og TR Kirstein & Pär Thörn, når Mayhem for en aften indtager Jazzhouse og slipper et brølende inferno af lydkunst, jazz og poesi løs.

Fire! overvejer allerede nu, hvordan de bedst kan tage dig ud over dine jazzgrænser.

Har du ja-hatten på, når jazzmusikere eksperimenterer? Får du kriller i hjernen af poesi? Er lydkunst din pendant til tv? Så er det om at være med, når det alternative spillested Mayhem fredag den 31. august rykker ind i Jazzhouse.

Både Store Scene og Lille Scene tages i brug, når Mayhem kuraterer en hel aften med nordisk poesi, lydkunst og radikale jazzeksperimenter. Det koster knap en hundredelas, men hvorfor smide grunker? Undertoner giver dig chancen for at være en af de heldige vindere, når vi udlodder to gange to billetter til en aften, du sent vil glemme. Alt, du skal gøre, er at få genopfrisket din geografiske musikviden.

Men først lidt om aftenens bands:

Den svenske gruppe Fire! består af tre store musikalske personligheder, der også kendes fra andre sammenhænge som The Thing, Tape og Wildbirds & Peacedrums. Gruppen lader sig inspirere af freejazz, garagerock og Sveriges rige tradition for elektroakustisk musik. De har bl.a. indspillet med Jim O’Rourke og er bemærkelsesværdige inden for eksperimenterende nordisk musik.

Derfra går der duo i aftenen. Der er Gud Er Kvinde, en eksplosiv duo bestående af barytonsaxofon og trombone. Eller hvad med Mazurka – bag det navn befinder sig to gange Mikkel, der også kan opleves i Shiggajon. Du kan få æren af at opleve deres debutkoncert, når de springer ud som en duo for forstærket klarinet og trommer. Poesi og lydkunst skal du heller ikke snydes for. TR Kirstein & Pär Thörn står for henholdsvis dansk lydkunst og eksperimenterende svensk litteratur blandet i et ekspressivt mix.

Men nu til spørgsmålet der kan give dig adgang til det jazzede hus. Svaret skal falde senest 28. august.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar