Nyheder

Ny single fra Grizzly Bear

Lyt til anden single fra Grizzly Bear’s nye album Shields, der er sat til udgivelse i september.

Så har de snart alle sammen gjort det. Store amerikanske alternative navne har udgivet opfølgere til deres hæderkronede albums fra 2009 og 2010. Beach House, The Walkmen og Dirty Projectors har allerede sluppet nye skiver i år til anmelderenes store glæde, og snart følger Animal Collective og Grizzly Bear trop.

For to måneder siden gav Grizzly Bear den første smagsprøve fra deres kommende plade Shields med “Sleeping Ute”, som viste et Grizzly Bear i vante omgivelser med Daniel Rossen på vokal. Den nye single “Yet Again” går i en helt anden retning end “Sleeping Ute” og må siges at være en af Grizzly Bear’s mest ligefremme kompositioner til dato. Men med Edward Droste ved mikrofonen og bandets vanlige vokalharmonier er man aldrig i tvivl om, at det er Grizzly Bear, vi har med at gøre.

Grizzly Bear udgiver Shields den 18. september og lægger i den anledning vejen forbi Falconer Salen den 28. oktober

Skriv et svar