Nyheder

Ny video fra Cody

Se musikvideoen til andensinglen “Mirrors” fra gruppens nye album Fractures

Så har de gjort det igen. Den syv mand store folk-gruppe ComeOnDieYoung (Cody), har netop udgivet deres tredje plade Fractures. Et album til glæde for mange lyttere og anmeldere, ikke mindst Undertoners anmeldere i Pladeklubben, der kvitterede pladen med hele fem u’er.
Musikvideoen til andensinglen “Mirrors” kom sammen med albummet den 27/8. “Mirrors” er bygget op om frontmand Kaspar Kaaes ærlige vokal og instrumenternes typiske sørgmodige Cody-harmoni. I musikvideoen er det københavnske band på hjemmebane, og videoen udspiller sig på tur gennem byen.

I forbindelse med det nye album Fractures, turnerer CODY med en stribe koncerter rundt omkring i Danmark, hvor de akompagneres af det danske folkband Boho Dancer og unge Schultz and Forever.

13.09 Klaverfabrikken, Hillerød + Schultz and Forever
27.09 Studenterhuset, Aalborg + Boho Dancer
28.09 Voxhall, Aarhus + Boho Dancer
29.09 Lille Vega, Kbh. + Boho Dancer
30.09 Kulturmaskinen/Sort Søndag, Odense + Boho Dancer

 

 

 

 

Om skribenten

Josephine Lau Jessen

Biografi:
Jeg har en forkærlighed for melankolsk rock og en særlig hang til syre-rock fra 70'erne. Min musiksmag spænder bredt, men bliver ofte bidt af god instrumental musik med en supplerende intens vokal. I perioder har nordisk musik, især folk, fyldt meget. Jeg bliver tit fanget af musik, som formår at skabe et specielt univers, man som lytter kan sætte sig ind i. Genremæssigt er jeg ikke kræsen, elektronisk, indie-rock, shoegaze og støjrock er dog blandt favoritterne.

Fem favoritalbums:
Radiohead: In Rainbows
Erykah Badu: Worldwide Underground
Mugison: Lonely Mountain
The Smiths: The Queen is Dead
Pink Floyd: Dark Side of the Moon

Skriv et svar