Nyheder

Se nye livesessions hver uge

Det nye initiativ “Here Today Sessions” vil hver uge fra og med 3. august lægge en ny live studiesession af både nordiske og internationale musikere op på deres hjemmeside.

One-Eyed Mule i studiet hos Here Today Sessions

Det nye initiativ “Here Today Sessions” er dannet af et hold danske, islandske samt engelske fotografer og filmfolk.

De vil hver uge fra og med 3. august lægge en ny live studiesession af både nordiske og internationale musikere op på deres hjemmeside. Allerede nu ligger der optagelser af One-Eyed Mule, Feather Knife, Mammut Is In Love og Human Woman.
Karakteristisk for alle videoerne er, at de ikke kun er af høj lyd- og billedkvalitet, men også har formået at fange en intim og autentisk studieoplevelse.

Folkene bag initiativet oplyser, at der senere vil komme sessions med både Mike Sheridan, I Got You On Tape og Choir of Young Believers.

Du kan se mere på “Here Today Sessions” hjemmeside.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar