Nyheder

Stream Ariel Pink’s Haunted Graffitis nye album

Om en uges tid udgives en ny plade med den krøllede hjerne Ariel Pink. Tag et smuglyt her.

Det er lidt over en måned siden, at lyttere fik en forsmag på Ariel Pink’s Haunted Graffitis nyeste album med singlen “Only in My Dreams”, der, efter Ariel Pink-målestok, måske nok lyder som en fornøjelig, harmonibåren popbasker, men som titlen antyder dog ikke kan siges at være decideret glad i låget.

Mature Themes er titlen på det kommende album fra den kompromisløse ener, og ovre på NPR er det nu allerede muligt at streame pladen i sin fulde længde. Ordinær udgivelsesdato er sat til 20. august.

For de interesserede kan det allerede godt afsløres, at der bydes på endnu et eklektisk lydbombardement og et sardonisk lyrisk univers i stil med 2010’s skamroste Before Today.

Om skribenten

Mathias Eggert Wadsholt

Biografi:
Jeg vælger nok mere musik til, end jeg vælger musik fra. Det er af min klare overbevisning, at det er i tilvalget, at belønningen findes. Jeg ville have ærgret mig enormt, hvis jeg i sin tid ikke havde tilføjet Madlib og J Dilla til min daværende lidt snævre Radiohead-betonede musiksmag. Eller hvis jeg nu fuldstændig afskrev r'n'b. Nej, det ville være for tåbeligt. Dertil er Janelle Monae for sublim. Og Lianna La Havas' stemme en anelse for 'what-is-that-sound'-agtig. Eller hvis jeg nu virkelig kategorisk nægtede at give mig i kast med Tom Waits. I så fald, ingen tønder, bulder og brag. For lidt uforudsigelighed. Det er måske der, den ligger. Jeg har brug for lidt uærlighed i musik. Musik der måske antyder at ville noget, men ender med at gøre noget andet. Det storslåede, det finurlige, det smukke, men kun hvis det stritter en lille smule imod. Hvis det farer vild i mit hoved, og ikke skyder nogen genveje.

 

Fem favoritalbums:
Radiohead: Kid A
Blur: Think Tank
Tom Waits: Small Change
J Dilla: The Shining
Beach Boys: Pet Sounds

1 kommentar

Skriv et svar