Nyheder

Strøm præsenterer spilleplan og ny hovedscene

Strøm Festival har skruet årets spilleplan sammen og indbyder nu til, ja, mer’ Strøm. Tilbring din weekend d. 24.-25. august sammen med blandt andre Richie Hawtin, Kenton Slash Demon, Rangleklods og Bjørn Svin, når Enghaveparken omdannes til electronia-territorium.

Festivalen Strøm, som de senere år har forsynet København med en bred vifte af elektroniske koncerter, har nu fastlagt årets spilleplan. Fredag d. 24. august vil hovedstaden igen i år mærke vibrationer fra Enghaveparken, når blandt andre danske Rangleklods og den britiske techno-troldmand, Richie Hawtin, indtager scenen.

Børn og barnlige sjæle tilgodeses, når Bjørn Svin leverer en, formodentlig, kuriøs, elektronisk fortolkning af den roste børnebog, Grønflammeskoven lørdag d. 25. august kl. 13.30. Selvsamme dag vil det også være muligt at opleve amerikanske Dntel og bysbørnene fra Kenton Slash Demon.

Som noget nyt i år kan Strøm Festival præsentere en ny hovedscene i Enghaveparken i form af Apollo Stage. Den organisk formede, kulørte scene er udlånt af Roskilde Festival, hvor den blev præsenteret første gang i år som platform for afholdelse af elektroniske koncerter.

Yderligere informationer om spilleplanen og andre Strøm-relaterede events kan findes her.

Om skribenten

Mathias Eggert Wadsholt

Biografi:
Jeg vælger nok mere musik til, end jeg vælger musik fra. Det er af min klare overbevisning, at det er i tilvalget, at belønningen findes. Jeg ville have ærgret mig enormt, hvis jeg i sin tid ikke havde tilføjet Madlib og J Dilla til min daværende lidt snævre Radiohead-betonede musiksmag. Eller hvis jeg nu fuldstændig afskrev r'n'b. Nej, det ville være for tåbeligt. Dertil er Janelle Monae for sublim. Og Lianna La Havas' stemme en anelse for 'what-is-that-sound'-agtig. Eller hvis jeg nu virkelig kategorisk nægtede at give mig i kast med Tom Waits. I så fald, ingen tønder, bulder og brag. For lidt uforudsigelighed. Det er måske der, den ligger. Jeg har brug for lidt uærlighed i musik. Musik der måske antyder at ville noget, men ender med at gøre noget andet. Det storslåede, det finurlige, det smukke, men kun hvis det stritter en lille smule imod. Hvis det farer vild i mit hoved, og ikke skyder nogen genveje.

 

Fem favoritalbums:
Radiohead: Kid A
Blur: Think Tank
Tom Waits: Small Change
J Dilla: The Shining
Beach Boys: Pet Sounds

Skriv et svar