Nyheder

Walker Festival byder på helhedsoplevelser

Skrevet af Camilla Zuleger

Walker Festival indbyder til todages festival i Middelfart med et varieret og ambitiøst line-up den 7.-8. september.

Sommerferien er for manges vedkommende ved at være et afsluttet kapitel i denne omgang, men sæsonen for festivaler er langt fra ovre.

Walker Festival byder den 7.-8. september på bredspektrede musikoplevelser krydret med kunstneriske udstillinger og happenings.
Festivalen arrangeres af folkene bag Ungdomshuset Walker i Middelfart med det mål at skabe et kulturelt rum uden for de større danske byer – og det med et ganske ambitiøst program, der burde kunne tiltrække musikinteresserede fra andre egne end lige Middelfart.

Den to-dages festival byder bl.a. på årets talk of the town, Dig og Mig, Det Elektriske Barometers darlings Thulebasen, Internetfænomenet Bo og Lis samt anmelderroste The New Spring.

Billet til begge dage koster 125 kr.  i forsalg og kan købes her. Mere info kan findes på Walker Festivals Facebookside.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar