Nyheder

Cæcilie Trier klar med det nye soloprojekt CTM

Se videoen til førstesinglen “Variations” fra den erfarne sangerindes nye projekt.

Måske var du en af dem, der lyttede til Det Elektriske Barometer i søndags og i så fald hørte testeren af Cæcilie Triers nye single “Variations”. Den erfarne musiker, kendt fra Choir of Young Believers og Chimes and Bells, er nemlig på vej med en ep under navnet CTM.

Den 5. november udgives ep’en Variations på Tambourhinoceros og bliver senere, engang i starten af det nye år, fulgt op af endnu en ep. Musikken er dansabel med energiske beat og vokal i fokus. Det eftertænksomme, dybe univers, som kendetegner Triers tidligere projekter, er dog stadig til stede på den nye ep. I går blev sløret løftet for den nye video til singlen “Variations”. Se den her, og glæd dig til de kommende udgivelser med CTM’s fortryllende lydunivers.

Trackliste til ep’en Variations:

  1. Elsa Palma
  2. Jewel
  3. Variations
  4. Space Grid
  5. Saul

Skriv et svar