Nyheder

Chairlift skifter til japansk

Skrevet af Fie Neergaard

Synthpop -duoen med Colorado som hjemstavn kaster sig over det svære japanske sprog i videoen til en ny version af “I Belong in Your Arms”.


Caroline Polachek kaster sig stadig i armene på lytteren i den nye version af sangen “I Belong in Your Arms”, men netop den sætning er også det eneste forståelige i den opdateret version, medmindre man altså taler japansk.

I en computer-kantet video kvidrer den petite Polachek på japansk med hjælpende undertekster – også på japansk, mens anden duo-halvdel Patrick Wembley ikke umiddelbart betræder nye territorier med sin guitar i et vanligt greb. Den originale version af “I Belong in Yours Arms” kan høres på et lettere forståeligt engelsk på deres album Something.

Den japanske version af sangen er lavet i forbindelse med, at netop Something bliver udgivet i Japan. Den nye version af singlen vil udkomme på en limited 7″ sammen med en karaokeversion, hvor videoens undertekster derfor helt sikkert vil være til stor hjælp.

Skriv et svar