Nyheder

Chairlift skifter til japansk

Skrevet af Fie Neergaard

Synthpop -duoen med Colorado som hjemstavn kaster sig over det svære japanske sprog i videoen til en ny version af “I Belong in Your Arms”.


Caroline Polachek kaster sig stadig i armene på lytteren i den nye version af sangen “I Belong in Your Arms”, men netop den sætning er også det eneste forståelige i den opdateret version, medmindre man altså taler japansk.

I en computer-kantet video kvidrer den petite Polachek på japansk med hjælpende undertekster – også på japansk, mens anden duo-halvdel Patrick Wembley ikke umiddelbart betræder nye territorier med sin guitar i et vanligt greb. Den originale version af “I Belong in Yours Arms” kan høres på et lettere forståeligt engelsk på deres album Something.

Den japanske version af sangen er lavet i forbindelse med, at netop Something bliver udgivet i Japan. Den nye version af singlen vil udkomme på en limited 7″ sammen med en karaokeversion, hvor videoens undertekster derfor helt sikkert vil være til stor hjælp.

Om skribenten

Fie Neergaard

Dansk-studerende med trang til hiphop. Anmelder primært koncerter, og laver derudover også radio om min yndlingsgenre hver mandag fra 18-20 på Heartbeats.

Skriv et svar