Nyheder

Crystal Castles plager din samvittighed

Skrevet af Fie Neergaard

Duoen tilføjer mere uhygge til single-forløberen “Plague” og åbner op for anden single og deres tredje album.

Den canadiske electro-duo lagde tidligere på året an til tredje album med single-udspillet “Plague”, og en noget kryptisk Facebook-status klargjorde antagelserne og annoncerede, at et nyt album vil lande til november. Nu har singlen “Plague”, der, som det altid er med Crystal Castles, er en dyster udgave af soundtracket til et tåget og dyster rave. Billedsiden er ikke mindre plagende end nummeret, der viser en kvinde, som bestemt døjer med et plaget sind, hvilket får et fysisk udfald i undergrundens klaustrofobiske gange.

Siden Crystal Castles selvbetitlede debut med elementer af drømmende electropop og skizofrene ravetracks har bandet været kritikerdarlings, hvilket andet album med den opfindsomme titel Crystal Castles (II) bekræftede. Mere opfindsomme er de heller ikke blevet i denne omgang, da næste gang vi velvilligt skal hjemsøges af duoen, bliver med albummet (lll), der vil udkomme den 5. november. Endnu en teaser til albummet er også kommet i form af ‘Wrath of God’, der bliver anden single fra (lll) og kan lyttes til og hentes her.

Skriv et svar