Nyheder

Delicate Steve har lavet ny musikvideo

Skrevet af Katrine Haugaard

Enmandsprojektet Delicate Steve har netop udsendt en ny musikvideo til “Redeemer”, som udmærker sig ved at være et spidsfindigt instrumentalt nummer.


Enmandsprojektet Delicate Steve har netop udsendt musikvideoen ”Redeemer”, som hører til albummet Positive Force. Bag denne konstellation står Steve Marion, som er et levende bevis på, at interessant musik kan formuleres igennem et lydbillede af instrumenter.

Musikeren Steve Marion er i en alder af 24 år, allerede godt i gang med at søsætte sin egen karriere, og kan på baggrund af de to sidste udgivelser, forhåbentlig se frem til flere klapsalver.

Delicate Steve udgav sin første plade Woundervision sidste år, hvor han blandt andet fik følgeskab af Dirty Projectors‘ Nat Baldwin.

Selve musikvideoen er selvproduceret, og er blevet klippet sammen med forskellige optagelser fra Steve Marions tur til Indien.Videoen tager beskueren med på en visuel rejse, gennem et landskab af ukuelighed, men afspejler ligeså vel en gennemgående optimisme. Og det er denne gladsindighed i hverdagslivet som skinner igennem, og formår at skabe en smuk og reflekteret videoproduktion.

Skriv et svar