Nyheder

DIIV besøger Loppen 9. november

Nåede du ikke Bakkens udsolgte koncert, er der håb forude!

Den Brooklyn-baserede kvartet ledet af Zachary Cole Smith har netop besøgt Danmark i forbindelse med Bakkens udsolgte sommerkoncert. Hvis du ikke nåede dem der, kan du opleve DIIV live på Loppen den 9. november.

DIIV har i løbet af 2012 fået deres gennembrud. De startede med at udgive et par numre på Captured Tracks, som også har signet bands som Wild Nothing og Beach Fossils. Senere har de så fulgt op med debutpladen Oshin, der hurtigt fik en plads på Pitchforks liste over ’Best New Music’. Bandet ligger vægt på, at det ikke er en computer, der skal producere lydene, men at de skal komme udelukkende fra instrumenterne. Dette giver pladen en retrolyd, der passer godt sammen med den lidt atypiske rock, som bandet leverer. En indie-inspireret rock, hvor der især er fokus på chorusguitar suppleret med en god omgang rumklang.

Biletter til koncerten kan køber for 100 kr. her.

Og du kan lytte til DIIVs album Oshin via Hype Machine.

Om skribenten

Josephine Lau Jessen

Biografi:
Jeg har en forkærlighed for melankolsk rock og en særlig hang til syre-rock fra 70'erne. Min musiksmag spænder bredt, men bliver ofte bidt af god instrumental musik med en supplerende intens vokal. I perioder har nordisk musik, især folk, fyldt meget. Jeg bliver tit fanget af musik, som formår at skabe et specielt univers, man som lytter kan sætte sig ind i. Genremæssigt er jeg ikke kræsen, elektronisk, indie-rock, shoegaze og støjrock er dog blandt favoritterne.

Fem favoritalbums:
Radiohead: In Rainbows
Erykah Badu: Worldwide Underground
Mugison: Lonely Mountain
The Smiths: The Queen is Dead
Pink Floyd: Dark Side of the Moon

Skriv et svar

boeger