Nyheder

Dyrerock Extravaganza!

Skrevet af Katrine Haugaard

Den 6. oktober kan du tage til fest med Dyrerock Ekstravaganza, når Støberiet inviterer indenfor til en omgang musisk og dyrisk tæmning.

 

Den 6. oktober inviterer T-Bone Dolphy indenfor til Dyrerock Extravaganza, som denne gang vil indtage Støberiet.

Det første band, som har valgt at slå vejen forbi er JP & Yeti, som består af fem århusianske mænd, der sammen laver sur avantgarde-stenerrock. Flere af dem har spillet i bandet Picnic, og er derfor også nogle erfarende herrer på den danske musikscene.

Birthgiving Toad er det andet aktuelle band, som er ledet af Lasse Bækby Buch. Lasse Bækby Buchs holder af den avancerede og eksperimenterende musik, der emmer af en psykodelisk forskellighed, idet han blander genrer på kryds og tværs.

Halal Bambi er det tredje band i rækken, som ud over deres skramlede rock specialiserer sig i at producere sange, der indeholder emner som ensomhed og manglende tilstedeværelse. Dette er dog med en humoristisk distance til disse store eksistentielle spørgsmål, hvilket udfolder sig ved brugen af dyreriget som lyrisk springbræt.

En indgangsbillet til Dyrerock Extravaganza koster den nette sum af 60 kr, og arrangementet vil finde sted på Blågårds Plads 3.
Du kan erhverve dig mere viden om arrangementet her

Skriv et svar