Nyheder

Playliste: Woven Hand

Fotos: Mathias Laurvig, LiveShot.dk
Skrevet af Signe Palsøe

I morgen gæster David Eugene Edwards Lille Vega under sit Woven Hand-alias. Du kan varme op til koncerten med en samling numre, som gerne måtte finde vej til sætlisten.

David Eugene Edwards har været vidt omkring, siden han for godt og vel 15 år siden debuterede med 16 Horsepower. Dengang præsenterede han og resten af konstellationen et fandenivoldsk take på countryrock, bluegrass, mørk neo- og psychfolk, tribal og endda ambientklingende lydlandskaber. Selvom lydbilledet stadig er bredt, har en anderledes tilbageholdenhed og struktur dog præget en god del af den Colorado-funderede son of a preachermans musikalske udskejlelser, siden han solodebuterede under sit Woven Hand-alias. Det var da også den side af Edwards’ virke, der dominerede, da han i 2008 lagde vejen forbi Lille Vega.

I morgen er han imidlertid tilbage på Vesterbro, og med et nyt album under opsejling bliver det spændende at se, hvad Edwards denne gang hiver med på scenen. Du kan varme op til koncerten med nogle af de numre, som jeg personligt gerne lægger ører til ved lejligheden. Og, ja, der er også et par indslag med 16 Horsepower – man har jo lov at ønske.

Skriv et svar