Nyheder

Stream nyt soundtrack fra Stereogum

Skrevet af Katrine Haugaard

Stream et splinternyt soundtrack fra Stereogum, og gør din musikafspiller 20 numre rigere.

Musiksitet Stereogum gør kutyme i at sammensætte soundtrack med deres bedste bud på tidens mest interessante musik. Derfor har du nu mulighed for at fingrene i det soundtrack, som indeholder alle de bedste tracks fra august måned. Nedenfor kan du streame hele 20 sange fra vidt forskellige kunstnere. Selve tracklisten indeholder både store som små navne, hvoraf de mere kendte blandt andet er Nicolas Jaar, Cat Power og Swans. Ligeledes har Stereogum udvalgt en håndfuld mere alternative kunstnere, som er et lyt værd.

Her kan du læse mere om de forskellige artister og ikke mindst gøre dig selv og din musikafspiller 20 numre rigere.

Skriv et svar