Konkurrencer

Vind Blur-bokssæt

Skrevet af Redaktionen

Blur er blevet gamle nok til at drikke i USA… eller bandet har i hvert fald 21 år på bagen, og det fejrer de med en stak 2CD-versioner af alle deres albums, der sprænger grænserne for lir. Deltag i konkurrencen om dine egne eksemplarer lige her.

Blur vil noget så gerne med dig hjem. Hvem kan også stå for de hundeøjne? Du må hellere skynde dig at quizze med.

Piger, drenge, mandekvinder, kvindemænd – det er lige meget, hvem I er, alle elsker vi Blur. Skulle du undtagelsesvis ikke være fan af det ikoniske britiske popband, er det om at klikke væk hurtigst muligt. For her på Undertoner råber vi hurra for Blurs 21 år som band og fejrer, at du nu har mulighed for, at få DIN VÅDESTE BLURDRØM til at gå i opfyldelse.

Få ryddet op i pladesamlingen, for du kan blive den heldige vinder af en über-deluxe stak bokssæt indeholdende alle Blurs syv studiealbum garneret med en ordentlig bunke ekstra lir. Vi taler remix og mastereringer, liveversioner, B-sider etc. Og eksklusive postkort! Nok til at sende ud til alle dine venner og invitere dem hjem til en lytter.

Er du interesseret i at skabe din egen pendant til den nostalgiske fest på dette års Skanderborg, som høstede fire og et halvt U fra Undertoners anmelder, så er det nu, du skal gnide søvnen ud af øjnene og vride hjernen. Spørgsmålet, der kan få dig til at svømme i Blur-plader, kræver et svar senest 12. oktober.

Vinderen er fundet.

4 kommentarer

Skriv et svar