Nyheder

CPH:DOX offentliggør det fulde musikprogram

Skrevet af Fie Neergaard

CPH:DOX er mere end bare dokumentarfilm. Deres Sound & Vision-tiltag byder på musikalske oplevelser med spændende samarbejder og visuelle sider.

Ambitionerne er skruet et nøk op i anledningen af CPH:DOX’ 10 års jubilæum, der løber af stablen om et par uger. DOX præsenterer blandt andet premierer på lovende musikdokumentarfilm, som byder på et kig bag kulisserne hos den turbulente kometkarriere, Kidd oplevede sidst år, samt en dokumentar om tilblivelsen af Efterklangs nye album, Piramida.

Et andet stærkt kort, CPH:DOX i år besidder, er deres musikprogram, der byder på 16 koncerter med så diverse kunstnere som Shabazz Palaces og THEESatisfaction i den urbane ende over til de aggressive og hektiske electro-hiphoppere Death Grips, der for nyligt gav fingeren til deres pladeselskab og lækkede deres album NO LOVE DEEP WEB, så interesserede kunne blive ejer af albummet ganske gratis. Kronen på værket står som de eksperimenterende Animal Collective, mens der på programmet også findes Balam Acab, Dirty Beaches og mange flere. Resten af musikprogrammet, også kaldet AUDIO:VISUALS, kan findes her.

CPH:DOX har sin officielle start den 1. november og foregår rundt omkring i København.

Skriv et svar