Nyheder

Girls’ Christopher Owens solodebuterer

Skrevet af Fie Neergaard

Owens er tilbage efter Girls’ brud. Lyt nu til de første numre fra den kommende solodebut.

I sommers kom den ærgerlige nyhed, at duoen Girls, bestående af Christopher Owens og JR White, havde ladet deres veje skille. Den korte Girls-karriere startede med den anmelderroste debut Album fra 2009, der siden blev fulgt op af en ep og endnu et album.

Hovedfiguren i Girls, Christopher Owens, er heldigvis ikke færdig med musikken og har nu meldt ud, at hans solodebut er på vej. Den er sat til at udkomme 15. januar og bærer titlen Lysandre. Man kan allerede nu skabe sig et indtryk af, hvordan Owens lyder på egen hånd, da de to numre “Lysandre’s Theme” og “Here We Go” er blevet smækket op på Soundcloud. Lyt til “Here We Go” nederst og “Lysandre’s Theme” her.

Umiddelbart lyder musikken nærmere af Girls’ mere melankolske side frem for af deres San Francisco-surf-hymner. Christopher Owens er dog bestemt ikke færdig med piger. Albummet er nemlig inspireret af Girls’ første tour i 2008, og navnet har albummet fået efter en pige, han mødte i Frankrig. Man følger på debuten Owens’ rejse fra færdiggørelsen af Album i San Francisco til New York City fuld af unge forhåbninger, sidenhen til Frankrig og så hjem igen med et knust hjerte.

Skriv et svar