Nyheder

Hent THEESatisfactions beundrings-ep

Skrevet af Fie Neergaard

Soul-duoen hylder en anden soul-diva med en Anita Baker-inspireret ep, der kan hentes ganske gratis.

Tidligere i år leverede soul-søsterene i THEESatisfactionen af de mest roste debuter i 2012, nemlig pladen awE naturalE. Nu er der en lille godbid til alle dem, der er faldet for Stasia Iron og Catherine Harris-Whites skæve og powerfulde tag på den populære r’n’b og hiphop. Det gør de med ep’en THEESatisfaction Loves Anita Baker, der består af fire nye korte numre og et live-nummer inspireret af divaen herself.

Numrene vil være mulige at høre i ægte live-forstand, når de sammen med de alternative hiphoppere Shabazz Palaces gæster Danmark i forbindelse med CPH:DOX’ Sound & Vision-tiltag. Shabazz Palaces og THEESatisfaction kan opleves fredag den 2. november på Loppen, og man kan passende varme op med ep’en, der kan hentes på duoens bandcamp her.

Om skribenten

Fie Neergaard

Dansk-studerende med trang til hiphop. Anmelder primært koncerter, og laver derudover også radio om min yndlingsgenre hver mandag fra 18-20 på Heartbeats.

Skriv et svar