Nyheder

Hent THEESatisfactions beundrings-ep

Skrevet af Fie Neergaard

Soul-duoen hylder en anden soul-diva med en Anita Baker-inspireret ep, der kan hentes ganske gratis.

Tidligere i år leverede soul-søsterene i THEESatisfactionen af de mest roste debuter i 2012, nemlig pladen awE naturalE. Nu er der en lille godbid til alle dem, der er faldet for Stasia Iron og Catherine Harris-Whites skæve og powerfulde tag på den populære r’n’b og hiphop. Det gør de med ep’en THEESatisfaction Loves Anita Baker, der består af fire nye korte numre og et live-nummer inspireret af divaen herself.

Numrene vil være mulige at høre i ægte live-forstand, når de sammen med de alternative hiphoppere Shabazz Palaces gæster Danmark i forbindelse med CPH:DOX’ Sound & Vision-tiltag. Shabazz Palaces og THEESatisfaction kan opleves fredag den 2. november på Loppen, og man kan passende varme op med ep’en, der kan hentes på duoens bandcamp her.

Skriv et svar